Deze pagina bevat de karaktereigenschappen bij het uitbaten van de boerderij en de karaktereigenschappen van het vlees.

De Steenhoeve
Huybergsebaan 259
2910 Essen (België)
Luc van Wezel
+32 (0) 486 14 07 66
info@desteenhoeve.be
Karaktereigenschappen bij het uitbaten van de boerderij
- Passie en vakmanschap
- Geen massaproductie
- Aandacht voor kwaliteitsvolle voeding
- Bezorgdheid om het welzijn van de veestapel
- Buitenloop van de dieren (behalve in het winterseizoen)
- Zeer nauwe band tussen boer en dier
- Veel aandacht, tijd en geduld van de boer
Karaktereigenschappen van het vlees
- Na de slacht ondergaat het karkas een Dry Aged rijping in de koelcel met een temperatuur van max. 2° C. De duurtijd van dit proces is afhankelijk van het rundveeras en wordt bepaald door de slager.
- Het vleesassortiment bevat een structuur en smaak dat erg gewaardeerd en geprezen wordt door topslagers, sterrenchefs en hobbykoks.
- De boer en zijn koeien staan garant voor een goed stuk vlees op jullie bord!